Om Holdet - RenSti - Bidrag til en grønnere fremtid.

Om Holdet

Den første spæde idé til RenSti spirede på en lille gård langt ude i den colombianske jungle. Idéen voksede sig større over de næste måneders rejse rundt på det sydamerikanske kontinent, og da vi endelig kom hjem, var den modnet og klar til at blive afprøvet. Siden da har vi arbejdet hårdt og fået hjælp fra mange dygtige mennesker. Nu er vi stolte over at stå med det, som i dag hedder RenSti.

 • Oliver Whimster Martinsen

  Oliver Whimster Martinsen

  CEO & Stifter
  Far til idéen og den originale stifter af RenSti. Det er primært ham, der har lavet alt det tekniske på hjemmesiden, så hvis der er noget som ikke virker, er det Oliver du skal sende en sur mail. 

 • Oskar Dahl Hansen

  Oskar Dahl Hansen

  COO & Stifter
  Innovativ sjæl, som har været med til at forme projektet helt fra starten, men har også lavet meget af det fodarbejde som gør, at RenSti i dag er lykkedes. Studerer journalistik på RUC.

 • Jazan Yakhlef

  Jazan Yakhlef

  Partner
  Til dagligt jurist i solcellevirksomheden Better Energy. Er gået med som partner i RenSti og sørger for at holde alt hvad vi gør i RenSti juridisk korrekt, men er også med på det helt strategiske plan.

 • Marcus Bichel Lindegaard

  Marcus Bichel Lindegaard

  Grafisk Design
  Manden bag stregen. Vi synes, at han er et grafisk geni, så han har designet alt visuelt til projektet. Freelancer ved siden af RenSti, så hvis du kan lide hans arbejde så tjek ham ud her.

 • Victor Bergholt

  Victor Bergholt

  CMO & Partner
  Manden med ansvaret for marketing i RenSti. Sidder du inde med ris eller ros til hjemmeside, annoncer eller andet, er det derfor ham, du skal have fat i på victor@rensti.dk.

 • Sander Palm

  Sander Palm

  Social Media Manager
  Ansvarlig for den strategiske planlægning og daglige drift af vores sociale medier. Når du ser et spændende opslag på Instagram eller Facebook, er det ham der står bag.

 • Mona Nikfard

  Mona Nikfard

  Marketing
  RenStis websiteadministrator og SEO manager. Har til dagligt ansvar for at vores website kører som det skal. Har en bachelor i Software Engineering fra Semnan Universiy i Iran

 • Dace Spelmane

  Dace Spelmane

  Marketing
  Arbejder til dagligt med annonceringer af RenStis medlemskaber på de sociale medier. Har en kandidat i Social Science In European Studies fra Universitetet i Riga. 

 • Gustav Bang Nielsen

  Gustav Bang Nielsen

  Softwareudvikler
  Udvikler RenSti flykompensationsapp, som skal gøre det super nemt at kompensere for ens flyrejser. Er uddannet Datamatiker fra KEA.

 • Daniel Benner

  Daniel Benner

  Miljøingeniør
  Står for at udregne CO2-udledningen fra vores virksomhedsmedlemmer. Er uddannet ingeniør i Environmental Management & Sustainability Science.

 • Carol Viguier

  Carol Viguier

  Customer Research & Marketing
  Står for at undersøge og forstå vores medlemmer, så vi konstant kan forbedre værdien ved at være medlem af RenSti.

 • Jonas Hall

  Jonas Hall

  Video Creator
  Ansvarlig for RenStis videomateriale. Kreativ blæksputte med mange års erfaring indenfor video.

Rådgivere

I takt med at vi vokser, har vi været så heldige, at allierere os med nogle yderst dygtige rådgivere, som hjælper os med alt fra strategi til udvikling.

 • Philip Parslov

  Philip Parslov

  ex-CEO, BusinessMinds
  Har stiftet to virksomheder, hvoraf han med den sidste - BusinessMinds - nu er merged med QVARTZ, hvor han nu sidder i QVARTZ Analytics.

 • Jakob Lange

  Jakob Lange

  Partner, BIG & Director, BIG IDEAS
  Jakob Lange er partner i BIG, prisvindene arkitekt, og har samarbejdet med Bjarke Ingels siden 2003. Han leder til dagligt BIG Ideas og sidder i bestyrelsen i Virgin Hyperloop One.

Bidrag til en Grønnere Fremtid