Hvordan Bliver Pengene Fordelt? - Bidrag Til En Grønnere Fremtid

Økonomisk transparens

Sådan bliver dine penge fordelt

Hos RenSti er vi afhængige af vores medlemmer. Vi kan faktisk slet ikke eksistere uden jer. Derfor er jeres tillid til os altafgørende. Vi bestræber os på at administrere jeres tillid på den bedste og mest gennemsigtige måde.

I grafen ser du en simpel gennemgang af fordelingen.

RenSti_fordeling
Hvordan Bliver Pengene Fordelt?
75% til klimaprojekter

Langt de fleste penge går til projekterne. Vi dækker faktisk din udledning 150%. Dette gør vi af to årsager: Vi ønsker ikke bare at kompensere for jeres CO2-udledning. Vi vil gerne gøre mere end det. Samtidigt er der er en lille usikkerhed forbundet med disse projekter. Derfor anbefaler blandt andre CONCITO, at man kompenserer 25% mere end nødvendigt. Vi ønsker at være 150% sikre på, at dit bidrag yder sit formål, og derfor kompenserer vi din udledning 150%.

Medregnet er også en lille buffer. Den sikrer os mod at skulle opjustere priserne grundet eventuelle prisændringer, når vi løbende skifter projekter. Har vi i slutningen af året overskud fra denne buffer, går pengene selvfølgelig til at fjerne endnu mere CO2. På den måde sikrer vi os og jer mod ubehagelige prisændringer, uden det går ud over vores fælles mål; at formindske CO2-udledningen.

25% til at sprede budskabet & drift

Langt de fleste af de sidste 25% går til at sprede budskabet. Som en lille organisation kan vi gøre en lille forskel, men som en stor organisation kan vi gøre en stor forskel. Vi vil gøre en kæmpe forskel, og derfor er det nødvendigt at investere kræfter og penge i at få flere medlemmer.

At få ordet om os ud til så mange som muligt er et vigtigt led i vores målsætning. I betaler altså 75% for at kompensere for jer selv, og 25% for at få budskabet ud. Vi ser sådan på det, at hvis de 25% gør, at et helt nyt medlem tilmelder sig, har du indirekte kompenseret to gange.

Umiddelbart kan 25% se ud af meget. Det er det på sin vis også, men hvis vi sammenligner med andre organisationer, der laver det samme som os, er det faktisk meget lavere end gennemsnittet.

Hvordan Bliver Pengene Fordelt?
Artboard 50

Løn

På nuværende tidspunkt bliver alle lønninger betalt af legatpenge og er fordelt følgende:

Oliver: DKK 6000/måned
Oskar: DKK 6000/måned
Victor: DKK 4000/måned
Sander: DKK 4000/måned
Gustav: – DKK 11.366,25/måned
Nikolaj: DKK 11.366,25/måned
Joachim: DKK 6495/måned

Som sagt bestræber vi os på maksimal gennemsigtighed, så hvis der er dele som du er i tvivl om, eller bare har spørgsmål til, er du altid velkommen til at skrive til os.

Asset 31