Privatlivspolitik - RenSti - Bidrag Til En Grønnere Fremtid Allerede i Dag

Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

En cookie er en lille tekstfil gemt på din computer, der gør det muligt for hjemmesiden at genkende din enhed næste gang du vender tilbage til den samme side. Denne tekstfil indeholder oplysninger om dit besøg og bruges til at gøre din brug af hjemmesiden nemmere. Cookies gør det muligt for et websted at genkende browseren installeret på din computer, når du besøger hjemmesiden, men de kan ikke identificere dig personligt. Cookies indeholder ikke virus.

Når du besøger www.RenSti.dk, bruger vi cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Derudover bruger vi cookies til at spore statistikker om antallet af besøgende på vores hjemmeside, skærmopløsning og præferencer.

Hvis du ikke vil acceptere cookies, kan du ændre sikkerhedsindstillingerne i din browser. Men nogle funktioner på www.RenSti.dk er muligvis ikke tilgængelige for dig eller fungerer muligvis ikke korrekt.

På windows sletter du dine cookies ved at trykke Ctrl + Shift + Delete. På mac kan du følge denne guide.

Politik vedrørende personoplysninger

Alle personlige oplysninger, som du offentliggører til RenSti på hjemmesiden, håndteres i overensstemmelse med lov om personoplysninger (Persondataloven). RenSti behandler dine data med det formål at styre din brug af hjemmesiden og medlemskabet og udføre opgaver, du har bedt om. RenSti vil holde dine data, indtil du sender en anmodning om at blive slettet fra registret. Denne anmodning skal sendes til RenSti på RenSti@RenSti.dk.

RenSti er ansvarlige for datastyringen og de personoplysninger, der behandles. Ønsker du mere information om hvilke personlige data om dig, der behandles af RenSti, bedes du skrive til RenSti@RenSti.dk. Hvis RenSti behandler dine personlige data i strid med lov om personoplysninger (Persondataloven), har du ret til at anmode om, at dine data bliver rettet, blokeret eller slettet.

RenSti vil ikke videregive dine personlige oplysninger til andre parter uden dit samtykke.

Vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden

Oplysningerne på hjemmesiden er korrekte på udgivelsestidspunktet, så vidt dette er muligt.

RenSti forbeholder sig ret til at foretage ændringer eller rettelser til enhver tid uden forudgående varsel. Afbrydelser af service kan ske på ethvert tidspunkt på grund af vedligeholdelse af hjemmesiden eller andre grunde. RenSti accepterer ikke ansvar som følge af afbrydelser af service eller andre forstyrrelser, der måtte opstå på hjemmesiden.

Ophavsret

Indholdet på denne hjemmeside tilhører RenSti og er beskyttet af ophavsret. Medmindre andet er angivet, må indholdet ikke gengives, transmitteres, kopieres, distribueres eller opbevares uden forudgående tilladelse fra RenSti.

Facebook

Når du deler os på facebook, får vi adgang til dit navn, profilbillede og din tilknyttede emailadresse. Dette er noget Facebook helt automatisk giver os og vi kan faktisk ikke slå det fra. Men udover dette indsamler vi ingen oplysninger, når du deler os på facebook. Så tusind tak for at du gerne vil dele os!