Kaffe Lars

“Virksomheden ligger i Tommerup lidt udenfor Odense.

GAMLE TRADITIONER
Her har vi overtaget det gamle Winthers Kafferisteri, grundlagt i 1912 og videreført gennem tre generationer. Vi har overtaget de klassikere opskrifter der er gået fra generation til generation. Og vi udvikler til stadighed nye opskrifter baseret på kærlighed og omtanke. For dig, dine kunder og dit personale.

OMTANKE
Råvarerne køber vi direkte hjem med omtanke for kvalitet og bæredygtighed – og for at gøre en forskel for de kaffebønder, der har håndplukket hvert eneste bær. Vi køber fra de højt liggende områder.

Tankerne bag
Firmaet hedder det samme som mig. Kaffe Lars. Fordi det er personligt. Fordi jeg står inde for det. Fordi hver eneste kunde jeg møder på min vej skal vide at vi er der for ham. For hans personale. Hans kunder. Hans smagsløg…

Aftaler du kan regne med. Personlig betjening. Kvalitet. Udsøgte råvarer. Håndplukkede. Sammensat med sjæl og maskulin kærlighed. Hver og én. Ristet med nænsom hånd på 100 år gamle traditioner. Med ungdommens energi og fandenivoldskhed og den gamle mands erfaring.

Det er Kaffe Lars. Velkommen til…!

Manden bag
Kaffe Lars – Jeg er altid blevet kaldt det. Kaffe Lars. Ingen kender mig under mit rigtige navn, Lars Nygaard Nielsen, 28 år og født og opvokset i Uggerby med det brusende Vesterhav i baghaven.

Jeg har forkælet mennesker med kaffe siden jeg var 21 år og ved et uheld kom til at bakke min gamle stationcar op i en fin Mercedes. Bang!

Da jeg strakte hånden frem og ville sige undskyld til ejeren af den fine Mercedes blev jeg ansat som kaffesælger.

I dag er kaffe min passion – og virksomheden mit livsværk. Med eget kafferisteri kan jeg nu 100% garantere for hvad der er i hver eneste pose.

Johhh, kan med hånden på hjertet sige at turen til Fyn har været hver en investeret time og krone værd. Mine kunder skal have det bedste – og det får de.”

Læs mere på deres hjemmeside.

Kaffe_Lars-Certifikat-RenSti