Om RenSti - Bidrag Til En Grønnere Fremtid Allerede i Dag

 

Om RenSti

Hvad er RenSti?

Et hold af klimaentusiaster

RenSti er et projekt for alle, der gerne vil tage ansvar og gøre noget godt for klimaet, men ikke ved hvor de skal starte. Sammen finansierer vi klimavenlige projekter over hele verden.

Som medlem af RenSti er det nemt at gøre en stor forskel. Vi engagerer individerne, og sammen rykker vi ved verdens tilstand. Samtidig kommer vi med jordnære råd og tips til en mere klimavenlig dagligdag. På den måde neutraliserer vi sammen din nuværende udledning og reducerer den fremtidige.

Kampen mod global opvarmning

Hvad kan vi gøre?

Som individ kan det virke uoverskueligt at gøre noget ved verdens tilstand. Men sammen kan vi udrette store ting. Når tusindvis af mennesker verden over gør som du og vi, forandrer verden sig drastigt. Hele verdens udvikling skubbes i en grønnere retning, og mange nødvendige klimaprojekter rundt om i verden bliver pludselig gjort mulige.

At blive medlem her er ligesom med så mange andre ting i livet. Det kan godt være, at det ikke ændrer det store i den kæmpe verden, at du kompenserer for dit klimaaftryk, eller at du følger en gammel dame over vejen. Men for hende betyder det meget. På samme måde betyder det meget for det aftryk du personligt efterlader på jorden og det betyder alverden for klimaet, når andre følger dit eksempel. Alt dette fordi du vil være med i fællesskabet – og når tusindvis af andre danskere gør som dig, så har du pludselig været med til at sætte en lavine af forandring i gang.

Om RenSti
Vores Værdier

Ansvarlighed

Vi mener, at mange bække små gør en stor å. Hvis vi alle tager ansvar, kan vi virkeligt fremme bæredygtigheden.

Troværdighed

RenSti eksisterer for klodens skyld og ikke for pengenes. Derfor har vi en politik om økonomisk transparens.

Inspiration

Vi håber på at fremme bæredygtigheden ved at inspirere og ikke ved at være en løftet pegefinger.

Asset 31